Uppvaknande

Från trauma till insikt

Det är April 2020 och jag får ett telefonsamtal om att min anställning tyvärr behöver sägas upp pga pandemin. Innerst inne vet jag att jag inte vill vara på det jobbet men där och då har jag ingen mer ”trygg” inkomst. 

Två veckor senare får jag ytterligare ett telefonsamtal och denna gången är det från min mamma som helt nedbruten och med tårarna rinnandes ner från kinderna berättar att min pappa hastigt gått bort för bara några timmar sedan. Ytterligare två veckor går och ännu ett telefonsamtal, även denna gången är det min mamma som ringer och berättar att hon är hemma hos mig och min fru som håller på att packa sina väskor, vill skiljas, ta vår dotter och lämna mig.

Detta är startskottet på ett enormt uppvaknande där jag har fått uppleva många djupa dalar och fantastiska höjder, jag har fått rannsaka mig själv i vem jag verkligen är både en och tio gånger, jag har fått skala av åratal av falska jag och masker och jag har hittat tillbaka till mitt autentiska jag.

Innan allt detta hände så gick mitt liv i 100km i timmen varje dag, jag ville hinna med så mycket som möjligt och jag jagade bekräftelse från människor jag inte ens gillade eller som inte ens brydde sig det minsta om mig. Jag ville bli sedd och omtyckt för mina prestationer och jag ville visa utåt hur bra jag var för att sätta mig själv i ett lite bättre ljus än nån annan.
Mitt liv var en ständig kamp mot att lyckas, det var också ett ständigt motstånd i allt jag gjorde och rädslan att misslyckas var mycket större än att skala bort och landa i att jag redan är perfekt och duger som jag är.

Det ansåg jag vara ett nederlag för jag skulle minsann visa alla att det går att lyckas med det man tar för sig. Jag skulle visa att jag var så sjukt driven och med hårt jobb så kommer jag att lyckas i livet.
Det jag intuitivt vet nu när jag lyssnar till mitt inre är att du behöver inte jobba hårt för att lyckas, du bestämmer vad som är att lyckas för dig och ingen annan. Du behöver ingen bekräftelse av någon annan för du kan ge den till dig själv och du är redan total perfektion som du är, inget behövs att fixas till och följer du ditt hjärta i det du gör så finns inte ens ord som lyckas eller misslyckas.
Det är också när du skapar i energin och känslan mot det du vill så kommer detta att dras mot och till dig. Alltså det du söker, söker också efter dig, det är när du matchar din vibration som du förvandlar energi till materia.

Mitt mål är att varje dag leva totalt förälskad i livet, att varje dag leva från förhöjda känslor som därmed också höjer min vibration och energi och det gör att jag är som vatten. Vatten är följsamt, motståndslöst, kraftfullt, energiskt, lugnt, djupt och obegränsat. Jag vet att varje dag så måste jag träna på att höja min energi och varje dag blir det lite lättare att hitta mina förhöjda känslor som jag förvandlar till energi och därmed motståndslöst.

Jag tränar också på detta genom meditation och att överkomma mig själv i den och varje gång jag tar mig från omedvetenhet in till nuet är det en vinst. Varje gång jag öppnar ögonen och känner tacksamhet så bibehåller jag även den känslan resten av dagen. Jag måste aktivt jobba mot att vara närvarande i min meditation och det måste fortsätta in i min vardag.
För om jag bara är närvarande i min meditation och direkt när jag öppnar ögonen så blir jag omedveten så höjer jag inte min frekvens och lever inte det liv jag vill leva.

Mitt själsuppgift är att förändra människors liv, jag vet detta för jag pratar ofta med min guide som berättade det för mig. Jag trodde och har trott länge att jag skall förändra världen på något sätt men jag skall ner på individnivå och förändra människors liv. Detta skall jag göra genom att få folk mer medvetna om sina undermedvetna tankar, beteenden och känslor som kallas för personlighet.
Din personlighet avgör hur din personliga verklighet ser ut och genom att ändra din personlighet så kommer du automatiskt att ändra på din personliga verklighet.
Vi måste alltså bli medvetna om vårt undermedvetna, vi behöver tänka på det vi tänker på och bli observatören av våra egna liv. Vi behöver studera oss själva hur vi pratar, agerar, beter oss, känner och tänker.

Du kan aldrig skapa överflöd om du tänker att du är fattig, du kan aldrig skapa glädje om du tänker att du är ledsen och du kan aldrig skapa hälsa genom att tänka att du är ohälsosam.
Du behöver alltså tänka större än vad du känner dig och du behöver bli den känslan du vill vara i. Vill du skapa överföd så måste du känna dig som att du redan har överföd, vill du skapa lycka behöver du känna dig lycklig, du behöver alltså känna det du vill skall hända innan det händer.
Den gamla skolan säger att när jag får det där jobbet då kommer jag bli tacksam eller när jag träffar min nya partner då kommer jag att vara lycklig och känna kärlek. Varför vänta på att något externt skall komma och förbättra ditt liv när du kan göra det själv. Du är skaparen av ditt egna liv och inte ett offer för dina omständigheter.

FÅ EXKLUSIVA RABATTER PÅ MINA COACHINGPAKET

I have read and agree to the terms & conditions.